Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gynna

 

Synonymer till gynna

Engelsk översättning av gynna

  • (favor [US]), support, favour, benefit

Sökvolym på internet för gynna

Sökvolymen för gynna är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om gynna

Vi har totalt sex synonymer till gynna, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för gynna, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet gynna

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet gynna i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till gynna

Ord som innehåller eller liknar gynna: begynna, begynnande, begynnelse, begynnelsevis, gynnad, gynnande av släktingar, gynnare, gynnsam

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gynna

gynna synonym
andra ord för gynna
gynna betyder
exempel gynna
gynna förklaring
definition gynna
gynna i en mening
stavning gynna
gynna annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gynna synonymt med både gagna och främja, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)