Synonymerna.se logotyp

Synonymer till utveckla

 

Synonymer till utveckla

Engelsk översättning av utveckla

  • (även bildligt "närmare förklara") develop, elaborate

Närmeord till utveckla

Ord som innehåller eller liknar utveckla: affärsutveckling, artutveckling, bli fullt utvecklad, ej ännu utvecklad, enkel och outvecklad, få att utvecklas, får att utvecklas, felutvecklad, fullt utvecklad, högt utvecklad, inte fullt utvecklad, lätt utvecklingsstörd, liten och outvecklad, lyckad yrkesutveckling, möjlighet för utveckling, outvecklad, outvecklat land, psykisk utvecklingsstörning, tidigt utvecklad

Sökvolym på internet för utveckla

Sökvolymen för utveckla är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om utveckla

Vi har totalt åtta synonymer till utveckla, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för utveckla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet utveckla

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet utveckla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 23

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är utveckla synonymt med både forma och elaborera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)