Synonymerna.se logotyp

Synonymer till beskrivna

 

Synonymer till beskrivna

Mer information om beskrivna

Vi har totalt sex synonymer till beskrivna, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för beskrivna inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet beskrivna

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet beskrivna i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till beskrivna

Ord som innehåller eller liknar beskrivna: beskriv, beskriva, beskriva åskådligt, beskriva noggrannare, beskrivande, beskrivas på ett ofördelaktigt sätt, beskriver

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av beskrivna

beskrivna synonym
andra ord för beskrivna
beskrivna betyder
exempel beskrivna
beskrivna förklaring
definition beskrivna
beskrivna i en mening
stavning beskrivna
beskrivna annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är beskrivna synonymt med både återgivna och förklarade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)