Synonymerna.se logotyp

Synonymer till uttryckta

 

Synonymer till uttryckta

Mer information om uttryckta

Vi har totalt en synonym till uttryckta, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för uttryckta inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet uttryckta

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet uttryckta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 27
  • Ordets poäng i Betapet: 27
  • Ordets poäng i WordFeud: 27

Närmeord till uttryckta

Ord som innehåller eller liknar uttryckta: ansiktsuttryck, bildligt uttryck, ge uttryck för, hopblandning av uttryck, känslouttryck, kraftuttryck, ögonuttryck, sätt att uttrycka sig, självuttryck, slitet uttryck, slitna uttryck, uttryck, uttrycka

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av uttryckta

uttryckta synonym
andra ord för uttryckta
uttryckta betyder
exempel uttryckta
uttryckta förklaring
definition uttryckta
uttryckta i en mening
stavning uttryckta
uttryckta annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är beskrivna synonymt med uttryckta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)