Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avstånd

 

Synonymer till avstånd

Engelsk översättning av avstånd

  • (även om tid) distance, space (between)

Sökvolym på internet för avstånd

Sökvolymen för avstånd är ca. 22200 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 22200 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om avstånd

Vi har totalt fem synonymer till avstånd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för avstånd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet avstånd

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet avstånd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till avstånd

Ord som innehåller eller liknar avstånd: avstå, avstå fordringskrav, avstå från, avstå ifrån, avstående, avstämma, avstamp, avståndstagande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av avstånd

avstånd synonym
andra ord för avstånd
avstånd betyder
exempel avstånd
avstånd förklaring
definition avstånd
avstånd i en mening
stavning avstånd
avstånd annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är avstånd synonymt med både distans och sträcka, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)