Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till anstormning

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till anstormning.


Vad betyder anstormning

Sett till sina synonymer betyder anstormning ungefär attack eller anfall, men är även synonymt med exempelvis "framstormande" och "stormning". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till anstormning. Vår databas innehåller även sju böjningar av anstormning, fem exempelmeningar på hur ordet anstormning kan användas i en mening samt flera engelska översättningar.


Böjningar av anstormning

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet anstormning.


Exempelmeningar för anstormning

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet anstormning kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Men Barcelonas anstormning skulle tillslut ge resultat när Ronald Araujo kvitterade i den 90:e spelminuten och räddade poäng.  
 2. Nej det gör vi inte, varje gång en ny åldersgrupp har erbjudits möjlighet att boka vaccinering har det blivit en rejäl anstormning.  
 3. Det brukar alltid vara lugnare under jul-och nyårshelgen och under sommaren för att sedan komma en anstormning när skolorna drar igång, säger Carita Fornander.  
 4. Det känns så klart jättebra, även om det inte är nån anstormning så märker vi en klar skillnad, i helgen har det varit flera norrmän här, säger Ronny Juhlin, företagare Storlien.  
 5. Staden var helt oförberedd på denna anstormning, och under den värsta krisen vid 1800-talets slut ordnades provisoriska bostäder i övergivna fabriker, kaserner, gymnastiksalar och sjukhus.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av anstormning

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet anstormning.


Närmeord till anstormning

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar anstormning.


Mer information om anstormning

Andra sätt att lära sig mer kring vad anstormning betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av anstormning är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om anstormning

 • Antal bokstäver: 11
 • Antal vokaler: 3
 • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för anstormning i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 15
 • Ordets poäng i Betapet: 16
 • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är anstormning synonymt med både attack och anfall, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.