Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ansamling

 

Synonymer till ansamling

Engelsk översättning av ansamling

  • accumulation

Sökvolym på internet för ansamling

Sökvolymen för ansamling är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ansamling

Vi har totalt fem synonymer till ansamling, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ansamling, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet ansamling

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet ansamling i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till ansamling

Ord som innehåller eller liknar ansamling: ansamling av sand, ansamling av var, sammansamling, vätskeansamling i kroppen

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ansamling

ansamling synonym
andra ord för ansamling
ansamling betyder
exempel ansamling
ansamling förklaring
definition ansamling
ansamling i en mening
stavning ansamling
ansamling annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ansamling synonymt med både anhopning och grupp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)