Synonymerna.se logotyp

Synonymer till aggregat

 

Synonymer till aggregat

Engelsk översättning av aggregat

  • unit, aggregate

Mer information om aggregat

Vi har totalt fyra synonymer till aggregat, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för aggregat, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad aggregat betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till aggregat. Exempelvis kan man söka efter andra ord för aggregat samt även hur man stavar till aggregat. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av aggregat eller en mer djupgående förklaring av aggregat egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till aggregat är att leta efter antonymer till aggregat, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om aggregat

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för aggregat i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till aggregat

Ord som innehåller eller liknar aggregat: aggregation, aggregera, aggregerad, aggregerade, aggregering


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är aggregat synonymt med både sammansamling och samverkande enheter, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)