Synonymerna.se logotyp

Synonymer till anpassning

 

Synonymer till anpassning

Engelsk översättning av anpassning

  • adjustment, adaptation

Sökvolym på internet för anpassning

Sökvolymen för anpassning är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om anpassning

Vi har totalt sex synonymer till anpassning, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för anpassning, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet anpassning

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet anpassning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till anpassning

Ord som innehåller eller liknar anpassning: anpassningsbar, anpassningsbara, anpassningsbart, återanpassning, likriktad anpassning, likriktning och anpassning, mer anpassningsbar, mörkeranpassning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av anpassning

anpassning synonym
andra ord för anpassning
anpassning betyder
exempel anpassning
anpassning förklaring
definition anpassning
anpassning i en mening
stavning anpassning
anpassning annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är anpassning synonymt med både adaptation och justering, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)