Synonymerna.se logotyp

Synonymer till alltid

 

Synonymer till alltid

Engelsk översättning av alltid

  • always, anyway

Sökvolym på internet för alltid

Sökvolymen för alltid är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om alltid

Vi har totalt åtta synonymer till alltid, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för alltid, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet alltid

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet alltid i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till alltid

Ord som innehåller eller liknar alltid: alltiallo, alltid likadan, alltigenom, alltigenom lika, alltihop, alltihopa, allting

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av alltid

alltid synonym
andra ord för alltid
alltid betyder
exempel alltid
alltid förklaring
definition alltid
alltid i en mening
stavning alltid
alltid annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är alltid synonymt med både hela tiden och jämt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)