Synonymerna.se logotyp

Synonymer till städse

 

Synonymer till städse

Engelsk översättning av städse

  • (ålderdomligt) always, ever

Sökvolym på internet för städse

Sökvolymen för städse är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om städse

Vi har totalt två synonymer till städse, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för städse, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet städse

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet städse i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till städse

Ord som innehåller eller liknar städse: bostadshus, bostadslös, bostadsuppgift, göra stadslik, isolerat bostadsområde, stadsbildning, stadsilhuett, städsla

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av städse

städse synonym
andra ord för städse
städse betyder
exempel städse
städse förklaring
definition städse
städse i en mening
stavning städse
städse annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är städse synonymt med både alltid och ständigt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)