Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förstås

 

Synonymer till förstås

Engelsk översättning av förstås

  • of course, understood

Sökvolym på internet för förstås

Sökvolymen för förstås är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förstås

Vi har totalt fyra synonymer till förstås, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förstås, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet förstås

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet förstås i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till förstås

Ord som innehåller eller liknar förstås: agera i hemligt samförstånd, bli förstörd, den första, det förstås, ett fartygs första resa, födsel fötterna först, försöka förstå, först, första, förstå, första avbetalning, förstå det som sägs, första grunder

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av förstås

förstås synonym
andra ord för förstås
förstås betyder
exempel förstås
förstås förklaring
definition förstås
förstås i en mening
stavning förstås
förstås annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förstås synonymt med både självklart och givetvis, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)