Synonymerna.se logotyp

Synonymer till jämt

 

Synonymer till jämt

Engelsk översättning av jämt

  • always

Sökvolym på internet för jämt

Sökvolymen för jämt är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om jämt

Vi har totalt fem synonymer till jämt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för jämt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad jämt betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till jämt. Exempelvis kan man söka efter andra ord för jämt samt även hur man stavar till jämt. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av jämt eller en mer djupgående förklaring av jämt egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till jämt är att leta efter antonymer till jämt, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om jämt

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för jämt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till jämt

Ord som innehåller eller liknar jämt: alltjämt, därjämte, jämt och ständigt, jämte, jämter


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är jämt synonymt med både ideligen och alltid, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)