Synonymerna.se logotyp

Synonymer till accession

 

Synonymer till accession

Vad betyder accession?

Inom fastighetsrätten menar man med accession att ett föremål som sammanfogas med, eller mekaniskt installeras, på en fastighet, kan bli ett fastighetstillbehör.

Texten uppdaterades senast 2018-07-26

Engelsk översättning av accession

  • accession

Mer information om accession

Vi har totalt tre synonymer till accession, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för accession, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad accession betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till accession. Exempelvis kan man söka efter andra ord för accession samt även hur man stavar till accession. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av accession eller en mer djupgående förklaring av accession egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till accession är att leta efter antonymer till accession, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om accession

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för accession i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 24
  • Ordets poäng i Betapet: 25
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är accession synonymt med både nyförvärv och ökning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)