Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vanligast

 

Synonymer till vanligast

Mer information om vanligast

Vi har totalt åtta synonymer till vanligast, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för vanligast inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet vanligast

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet vanligast i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till vanligast

Ord som innehåller eller liknar vanligast: inget sker utom det vanliga, ovänliga, sedvanligaste, utöver det vanliga, vänliga, vanliga, vanliga bönder, vanliga frågor, vanliga medborgare, vanligaste

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av vanligast

vanligast synonym
andra ord för vanligast
vanligast betyder
exempel vanligast
vanligast förklaring
definition vanligast
vanligast i en mening
stavning vanligast
vanligast annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vanligast synonymt med både alldagligast och allmännast, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)