Synonymerna.se logotyp

Synonymer till uppehåll

 

Synonymer till uppehåll

Engelsk översättning av uppehåll

  • stay

Närmeord till uppehåll

Ord som innehåller eller liknar uppehåll: andningsuppehåll, avsiktligt taluppehåll, göra uppehåll, uppehålla, uppehålla sig, uppehälle, uppehåller sig, uppehållit sig, uppehållsort, utan uppehåll

Sökvolym på internet för uppehåll

Sökvolymen för uppehåll är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om uppehåll

Vi har totalt fem synonymer till uppehåll, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för uppehåll, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet uppehåll

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet uppehåll i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är uppehåll synonymt med både paus och avbrott, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)