Synonymerna.se logotyp

Synonymer till underhåll

 

Synonymer till underhåll

till medlem av kungahus
apanage

Engelsk översättning av underhåll

  • maintenance

Sökvolym på internet för underhåll

Sökvolymen för underhåll är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om underhåll

Vi har totalt fyra synonymer till underhåll, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för underhåll, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet underhåll

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet underhåll i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Närmeord till underhåll

Ord som innehåller eller liknar underhåll: sång- och dansunderhållning, skämtsam underhållning, underhålla, underhålla publik, underhållande, underhållare, underhållning, underhållssystem

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av underhåll

underhåll synonym
andra ord för underhåll
underhåll betyder
exempel underhåll
underhåll förklaring
definition underhåll
underhåll i en mening
stavning underhåll
underhåll annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är underhåll synonymt med både bidrag och skötsel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)