Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tillräckligt

 

Synonymer till tillräckligt

Engelsk översättning av tillräckligt

  • enough

Sökvolym på internet för tillräckligt

Sökvolymen för tillräckligt är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tillräckligt

Vi har totalt fyra synonymer till tillräckligt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tillräckligt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tillräckligt

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för ordet tillräckligt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 25
  • Ordets poäng i Betapet: 30
  • Ordets poäng i WordFeud: 28

Närmeord till tillräckligt

Ord som innehåller eller liknar tillräckligt: otillräcklig, otillräcklig funktion, otillräcklighet, tillräcklig, tillräcklig för uppgiften, tillräckligt bra, tillräckligt men ändå inte

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tillräckligt

tillräckligt synonym
andra ord för tillräckligt
tillräckligt betyder
exempel tillräckligt
tillräckligt förklaring
definition tillräckligt
tillräckligt i en mening
stavning tillräckligt
tillräckligt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tillräckligt synonymt med både nog och till fyllest, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)