Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sy

 

Synonymer till sy

Engelsk översättning av sy

  • sew

Sökvolym på internet för sy

Sökvolymen för sy är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sy

Vi har totalt en synonym till sy, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sy, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet sy

  • Antal bokstäver: 2
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för ordet sy i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till sy

Ord som innehåller eller liknar sy: 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror, acetylsalicylsyra, Acquired ImmunoDeficiency Syndrome, adipinsyra, äldrepsykiatri, alginsyra, algsyrans salt, amningspsykos, ängssyra, anthriscus sylvestris, äppelsyra, arbetssyssla, askorbinsyra, åsyfta, åsyftad, åsyftade, åsyftades, åsyftas, asyl

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av sy

sy synonym
andra ord för sy
sy betyder
exempel sy
sy förklaring
definition sy
sy i en mening
stavning sy
sy annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tråckla synonymt med sy, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)