Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tråckla

 

Synonymer till tråckla

Sökvolym på internet för tråckla

Sökvolymen för tråckla är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tråckla

Vi har totalt tre synonymer till tråckla, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för tråckla inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet tråckla

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet tråckla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till tråckla

Ord som innehåller eller liknar tråckla: avverka en sträcka, bensträckare, bensträckaren, bisträcka, försträcka, i sporrsträck, kattracka, långsträckt, short track, soundtrack, sträcka, sträcka vapen, sträckning, sträckor, träck

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tråckla

tråckla synonym
andra ord för tråckla
tråckla betyder
exempel tråckla
tråckla förklaring
definition tråckla
tråckla i en mening
stavning tråckla
tråckla annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tråckla synonymt med både åla sig fram och sy, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)