Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till storm

Här nedanför hittar du samtliga fjorton synonymer till storm.


Vad betyder storm

Sett till sina synonymer betyder storm ungefär kraftiga vindar eller anfall, men är även synonymt med exempelvis "åskväder" och "attack". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till storm. Vår databas innehåller även sju böjningar av storm, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av storm

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet storm.


Engelsk översättning av storm

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet storm.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "storm" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet storm förekommer det i genomsnitt ca. 8100 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till storm

I vår databas över ord finns 10 ord som innehåller eller liknar storm.


Mer information om storm

Andra sätt att lära sig mer kring vad storm betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för storm samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av storm för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till storm, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om storm

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för storm i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är storm synonymt med både kraftiga vindar och anfall, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.