Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sorla

 

Synonymer till sorla

Engelsk översättning av sorla

  • buzz, ripple, hum, murmur

Sökvolym på internet för sorla

Sökvolymen för sorla är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sorla

Vi har totalt tre synonymer till sorla, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sorla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sorla betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sorla. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sorla samt även hur man stavar till sorla. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sorla eller en mer djupgående förklaring av sorla egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sorla är att leta efter antonymer till sorla, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sorla

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för sorla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till sorla

Ord som innehåller eller liknar sorla: sorl


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sorla synonymt med både brus och mummel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)