Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skillnad

 

Synonymer till skillnad

Engelsk översättning av skillnad

  • difference, discrepancy, variance

Sökvolym på internet för skillnad

Sökvolymen för skillnad är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om skillnad

Vi har totalt sju synonymer till skillnad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skillnad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet skillnad

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet skillnad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till skillnad

Ord som innehåller eller liknar skillnad: åtskillnad, kursskillnad, skillnaden, tydlig skillnad, urskillning, urskillningsförmåga, utjämna skillnader

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av skillnad

skillnad synonym
andra ord för skillnad
skillnad betyder
exempel skillnad
skillnad förklaring
definition skillnad
skillnad i en mening
stavning skillnad
skillnad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skillnad synonymt med både differens och diskrepens, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)