Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till självuttryck

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till självuttryck.


Vad betyder självuttryck

Sett till sin synonym betyder självuttryck ungefär sätt att uttrycka sig, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till självuttryck.


Mer information om självuttryck

Andra sätt att lära sig mer kring vad självuttryck betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av självuttryck är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om självuttryck

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för självuttryck i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 43
  • Ordets poäng i Betapet: 42
  • Ordets poäng i WordFeud: 42

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sätt att uttrycka sig synonymt med självuttryck, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.