Synonymerna.se logotyp

Synonymer till renodlad

 

Synonymer till renodlad

Engelsk översättning av renodlad

  • pure

Sökvolym på internet för renodlad

Sökvolymen för renodlad är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om renodlad

Vi har totalt en synonym till renodlad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för renodlad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad renodlad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till renodlad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för renodlad samt även hur man stavar till renodlad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av renodlad eller en mer djupgående förklaring av renodlad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till renodlad är att leta efter antonymer till renodlad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om renodlad

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för renodlad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är äkta och oblandad synonymt med renodlad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)