Synonymerna.se logotyp

Synonymer till behandlad

 

Synonymer till behandlad

Engelsk översättning av behandlad

  • treated

Sökvolym på internet för behandlad

Sökvolymen för behandlad är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om behandlad

Vi har totalt fem synonymer till behandlad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för behandlad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet behandlad

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet behandlad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till behandlad

Ord som innehåller eller liknar behandlad: behandla, behandla, behandla barn som barn, behandla någon mycket försiktigt, behandla någon strängt, behandla nedsättande, behandla orättvist, behandla sak omgående, behandla sämre, behandlade, behandlar

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av behandlad

behandlad synonym
andra ord för behandlad
behandlad betyder
exempel behandlad
behandlad förklaring
definition behandlad
behandlad i en mening
stavning behandlad
behandlad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är behandlad synonymt med både bearbetad och hanterad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)