Synonymerna.se logotyp

Synonymer till realisera

 

Synonymer till realisera

Engelsk översättning av realisera

  • sell off

Närmeord till realisera

Ord som innehåller eller liknar realisera: realiserad, realiserade, realiserar, realiseras

Sökvolym på internet för realisera

Sökvolymen för realisera är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om realisera

Vi har totalt åtta synonymer till realisera, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för realisera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet realisera

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet realisera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är realisera synonymt med både förverkliga och genomföra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)