Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rea

 

Synonymer till rea

anglicism
sale
försäljning
realisera
vardagligt
utförsäljning

Engelsk översättning av rea

  • (vardagligt) sell off

Närmeord till rea

Ord som innehåller eller liknar rea: anti-age-cream, area, areal, arealen, arealer, arealerna, aurora borealis, avreagera sig, break, cerealier, cooling break, freak, galium boreale, great, hypoglykemisk reaktion, in real life, insulae pancreaticae, kedjereaktion, korea

Sökvolym på internet för rea

Sökvolymen för rea är ca. 12100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 12100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rea

Vi har totalt fem synonymer till rea, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för rea, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet rea

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för ordet rea i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 3
  • Ordets poäng i Betapet: 3
  • Ordets poäng i WordFeud: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rea synonymt med både prissänkning och realisation, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)