Synonymerna.se logotyp

Synonymer till potentat

 

Synonymer till potentat

Sökvolym på internet för potentat

Sökvolymen för potentat är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om potentat

Vi har totalt två synonymer till potentat, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för potentat inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet potentat

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet potentat i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till potentat

Ord som innehåller eller liknar potentat: omnipotent, potent, potential, potentiell, potentiella, potentiellt, potentilla argentea, potentilla erecta, potentilla reptans

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av potentat

potentat synonym
andra ord för potentat
potentat betyder
exempel potentat
potentat förklaring
definition potentat
potentat i en mening
stavning potentat
potentat annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är potentat synonymt med både härskare och höjdare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)