Synonymerna.se logotyp

Synonymer till plagg

 

Synonymer till plagg

Engelsk översättning av plagg

  • garment

Sökvolym på internet för plagg

Sökvolymen för plagg är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om plagg

Vi har totalt fyra synonymer till plagg, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för plagg, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet plagg

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet plagg i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till plagg

Ord som innehåller eller liknar plagg: bakdel på klädesplagg, benplagg, bokupplaga, elastiskt klädesplagg, förpläga, halsplagg, indiskt klädesplagg, klädesplagg, lust att plåga, midjelyftande underplagg, något plågsamt, öronplåga, överplagg, pläga, plåga

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av plagg

plagg synonym
andra ord för plagg
plagg betyder
exempel plagg
plagg förklaring
definition plagg
plagg i en mening
stavning plagg
plagg annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är plagg synonymt med både kläder och dräkt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)