Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kläder

 

Synonymer till kläder

Engelsk översättning av kläder

  • clothes

Sökvolym på internet för kläder

Sökvolymen för kläder är ca. 33100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 33100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kläder

Vi har totalt tre synonymer till kläder, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för kläder, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kläder

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet kläder i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till kläder

Ord som innehåller eller liknar kläder: bakdel på klädesplagg, elastiskt klädesplagg, fabrikssydda kläder, häcklade, huvudkläde, i civila kläder, indiskt klädesplagg, klädd i fina kläder, klädedräkt, klädesaffär, klädesplagg, knälånga underkläder, mått för barnkläder, oljekläder, om åtsittande kläder, om för stora kläder, omgång soldatkläder, rem på klädesplagg, rynkad klädesdekoration, underkläder

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kläder

kläder synonym
andra ord för kläder
kläder betyder
exempel kläder
kläder förklaring
definition kläder
kläder i en mening
stavning kläder
kläder annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kläder synonymt med både stass och plagg, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)