Synonymerna.se logotyp

Synonymer till klädesplagg

 

Synonymer till klädesplagg

Engelsk översättning av klädesplagg

  • [piece of] clothing

Sökvolym på internet för klädesplagg

Sökvolymen för klädesplagg är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om klädesplagg

Vi har totalt två synonymer till klädesplagg, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för klädesplagg, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad klädesplagg betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till klädesplagg. Exempelvis kan man söka efter andra ord för klädesplagg samt även hur man stavar till klädesplagg. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av klädesplagg eller en mer djupgående förklaring av klädesplagg egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till klädesplagg är att leta efter antonymer till klädesplagg, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om klädesplagg

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för klädesplagg i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 23

Närmeord till klädesplagg

Ord som innehåller eller liknar klädesplagg: bakdel på klädesplagg, elastiskt klädesplagg, indiskt klädesplagg, rem på klädesplagg


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är klädesplagg synonymt med både plagg och persedel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)