Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till pantad

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till pantad.


Vad betyder pantad

Sett till sina synonymer betyder pantad ungefär korkad eller dum, men är även synonymt med exempelvis "knäpp". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till pantad. Vår databas innehåller även två böjningar av pantad, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av pantad

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet pantad.


Engelsk översättning av pantad

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet pantad.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "pantad" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet pantad förekommer det i genomsnitt ca. 170 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till pantad

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar pantad.


Mer information om pantad

Andra sätt att lära sig mer kring vad pantad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för pantad samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av pantad för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till pantad, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om pantad

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för pantad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är pantad synonymt med både korkad och dum, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.