Synonymerna.se logotyp

Synonymer till översyn

 

Synonymer till översyn

Engelsk översättning av översyn

  • review

Sökvolym på internet för översyn

Sökvolymen för översyn är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om översyn

Vi har totalt sex synonymer till översyn, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för översyn, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet översyn

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet översyn i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till översyn

Ord som innehåller eller liknar översyn: enkel och överskådlig, gå överstyr, hudens översta lager, introversion, komma med ett kontroversiellt påstående, kontrovers, kontroversiell, med överseende, militärt översitteri, nobel och överseende, noggrann översyn av egna tillgångar, oöverskådlig, översatt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av översyn

översyn synonym
andra ord för översyn
översyn betyder
exempel översyn
översyn förklaring
definition översyn
översyn i en mening
stavning översyn
översyn annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är översyn synonymt med både kontroll och revision, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)