Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kontroll

 

Synonymer till kontroll

Engelsk översättning av kontroll

  • inspection, check

Sökvolym på internet för kontroll

Sökvolymen för kontroll är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kontroll

Vi har totalt tolv synonymer till kontroll, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för kontroll, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kontroll

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet kontroll i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till kontroll

Ord som innehåller eller liknar kontroll: biljettkontrollant, efterkontroll, fjärrkontroll, fjärrkontrollen, förlora kontrollen, ha full kontroll, ha fullständig kontroll, ha kontroll över, ha kontrollen, hälsokontroll, komma med ett kontroversiellt påstående

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kontroll

kontroll synonym
andra ord för kontroll
kontroll betyder
exempel kontroll
kontroll förklaring
definition kontroll
kontroll i en mening
stavning kontroll
kontroll annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kontroll synonymt med både översyn och granskning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)