Synonymerna.se logotyp

Synonymer till oganesson

 

Synonymer till oganesson

förkortning för grundämne
Og
tidigare systematiskt grundämnesnamn
ununoktium

Engelsk översättning av oganesson

  • oganesson

Mer information om oganesson

Vi har totalt tre synonymer till oganesson, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för oganesson, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad oganesson betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till oganesson. Exempelvis kan man söka efter andra ord för oganesson samt även hur man stavar till oganesson. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av oganesson eller en mer djupgående förklaring av oganesson egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till oganesson är att leta efter antonymer till oganesson, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om oganesson

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för oganesson i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är oganesson synonymt med både grundämne 118 och Og, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)