Synonymerna.se logotyp

Synonymer till Og

 

Synonymer till Og

förkortning för grundämne
oganesson

Sökvolym på internet för Og

Sökvolymen för Og är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är og

Mer information om Og

Vi har totalt en synonym till Og, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för Og inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet Og

  • Antal bokstäver: 2
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för ordet Og i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till Og

Ord som innehåller eller liknar Og: åldersgrumling av ögats lins, algogen, allmoge, älskog, analog, analogi, analogier, androgyn

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av Og

og synonym
andra ord för og
og betyder
exempel og
og förklaring
definition og
og i en mening
stavning og
og annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är oganesson synonymt med Og, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)