Synonymerna.se logotyp

Synonymer till med berått mod

 

Synonymer till med berått mod

idiomatiskt uttryck
avsiktligt

Engelsk översättning av med berått mod

  • with cold blood

Mer information om med berått mod

Vi har totalt tre synonymer till med berått mod, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för med berått mod, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad med berått mod betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till med berått mod. Exempelvis kan man söka efter andra ord för med berått mod samt även hur man stavar till med berått mod. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av med berått mod eller en mer djupgående förklaring av med berått mod egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till med berått mod är att leta efter antonymer till med berått mod, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om med berått mod

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är med berått mod synonymt med både kallblodigt och med avsikt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)