Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till alkoholhaltig

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till alkoholhaltig.


Vad betyder alkoholhaltig

Sett till sin synonym betyder alkoholhaltig ungefär innehåller alkohol, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till alkoholhaltig. Vår databas innehåller även en motsatsord, två böjningar av alkoholhaltig samt en engelsk översättning.


Böjningar av alkoholhaltig

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet alkoholhaltig.


Motsatsord till alkoholhaltig

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till alkoholhaltig.

alkoholfri


Engelsk översättning av alkoholhaltig

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet alkoholhaltig.


Närmeord till alkoholhaltig

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar alkoholhaltig.


Mer information om alkoholhaltig

Andra sätt att lära sig mer kring vad alkoholhaltig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för alkoholhaltig samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av alkoholhaltig för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till alkoholhaltig, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om alkoholhaltig

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för alkoholhaltig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 25

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är innehåller alkohol synonymt med alkoholhaltig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är alkoholfri en antonym till alkoholhaltig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.