Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mentalt

 

Synonymer till mentalt

Sökvolym på internet för mentalt

Sökvolymen för mentalt är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om mentalt

Vi har totalt en synonym till mentalt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för mentalt inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet mentalt

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet mentalt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till mentalt

Ord som innehåller eller liknar mentalt: anstränga sig mentalt, argumentation, dokumentär, elementär, elementär kunskap, elementärare, elementärast, elementärt ämne, förmyndarmentalitet, fragmentarisk, fundamental, fundamentala, fundamentalist, infoga en kommentar, instrumentarium, kommentar, kommentar i sidbotten

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av mentalt

mentalt synonym
andra ord för mentalt
mentalt betyder
exempel mentalt
mentalt förklaring
definition mentalt
mentalt i en mening
stavning mentalt
mentalt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är psykiskt synonymt med mentalt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)