Synonymerna.se logotyp

Synonymer till måsta

 

Synonymer till måsta

Sökvolym på internet för måsta

Sökvolymen för måsta är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är mästa

Mer information om måsta

Vi har totalt en synonym till måsta, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för måsta inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet måsta

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet måsta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till måsta

Ord som innehåller eller liknar måsta: bemästra, bemästra sig, ceremonimästare, damast, Distriktsmästerskap, Europamästerskap, göra sig hemmastadd, hemmastadd, hovmästare, i det närmaste, jäckmast, jägmästare, läromästare, liten mast akterut, mästare, mästarinna, måste

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av måsta

måsta synonym
andra ord för måsta
måsta betyder
exempel måsta
måsta förklaring
definition måsta
måsta i en mening
stavning måsta
måsta annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vara tvungen synonymt med måsta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)