Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lugnt

 

Synonymer till lugnt

Engelsk översättning av lugnt

  • calm

Sökvolym på internet för lugnt

Sökvolymen för lugnt är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om lugnt

Vi har totalt fem synonymer till lugnt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för lugnt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad lugnt betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till lugnt. Exempelvis kan man söka efter andra ord för lugnt samt även hur man stavar till lugnt. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av lugnt eller en mer djupgående förklaring av lugnt egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till lugnt är att leta efter antonymer till lugnt, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om lugnt

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för lugnt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till lugnt

Ord som innehåller eller liknar lugnt: bevara lugnet, kakelugn, lugn


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lugnt synonymt med både stilla och soft, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)