Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mens

Synonymer till mens

Engelsk översättning av mens

  • (vardagligt) [monthly] period

Närmeord till mens

Ord som innehåller eller liknar mens: blindtarmens maskformiga bihang, demens, dimension, dimensionera, flerdimensionell, flerdimensionellt, gemensam, gemensam idékläckning, gemensamt, gemensamt ägd mark, gemenskap, gymnasiegemensamma ämnen, gymnasiegemensamma ämnena, gymnasiegemensamt ämne, inkommensurabel, knyta hymens band, kommensurabel, mångdimensionell, mångdimensionellt

Sökvolym på internet för mens

Sökvolymen för mens är ca. 8100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 8100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om mens

Vi har totalt tre synonymer till mens, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för mens, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet mens

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet mens i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mens synonymt med både menstruation och period, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)