Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lindrig

 

Synonymer till lindrig

Engelsk översättning av lindrig

  • mild

Sökvolym på internet för lindrig

Sökvolymen för lindrig är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om lindrig

Vi har totalt sex synonymer till lindrig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för lindrig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet lindrig

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet lindrig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till lindrig

Ord som innehåller eller liknar lindrig: gå på alla cylindrar, ger lindring, lindra, lindrade, lindrar, lindrat, lindrig sjukdom

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av lindrig

lindrig synonym
andra ord för lindrig
lindrig betyder
exempel lindrig
lindrig förklaring
definition lindrig
lindrig i en mening
stavning lindrig
lindrig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lindrig synonymt med både lätt och beskedlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)