Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till lätt att förstå

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till lätt att förstå.


Vad betyder lätt att förstå

Sett till sina synonymer betyder lätt att förstå ungefär åskådlig, men är även synonymt med exempelvis "tydlig". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till lätt att förstå.


Mer information om lätt att förstå

Andra sätt att lära sig mer kring vad lätt att förstå betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av lätt att förstå är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om lätt att förstå

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lätt att förstå synonymt med både åskådlig och tydlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.