Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till längre fram

Här nedanför hittar du samtliga sex synonymer till längre fram.


Vad betyder längre fram

Sett till sina synonymer betyder längre fram ungefär fram eller framdeles, men är även synonymt med exempelvis "framledes" och "långt fram". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till längre fram. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet längre fram kan användas i en mening.


Exempelmeningar för längre fram

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet längre fram kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Men det svaga stödet bland Republikanerna kommer troligtvis inte att räcka längre fram i processen. .  
  2. Han är inte aktuell för den matchen men jag hoppas att han kan bli aktuell längre fram, säger Andersson.  
  3. • Information om sändningstider för eventuell åttondelsfinal samt semifinaler och final kommer längre fram.  
  4. Vilket riskerar att skapa en bild av att vissa regioner ligger betydligt längre fram i vaccineringen än andra.  
  5. Tutu var besviken på de Klerk och sade längre fram att ångrade att han hade nominerat de Klerk till fredspriset.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till längre fram

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar längre fram.


Mer information om längre fram

Andra sätt att lära sig mer kring vad längre fram betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av längre fram är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om längre fram

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är längre fram synonymt med både fram och framdeles, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.