Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hypnos

 

Synonymer till hypnos

Engelsk översättning av hypnos

  • hypnosis

Sökvolym på internet för hypnos

Sökvolymen för hypnos är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om hypnos

Vi har totalt fyra synonymer till hypnos, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för hypnos, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad hypnos betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till hypnos. Exempelvis kan man söka efter andra ord för hypnos samt även hur man stavar till hypnos. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av hypnos eller en mer djupgående förklaring av hypnos egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till hypnos är att leta efter antonymer till hypnos, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om hypnos

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för hypnos i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till hypnos

Ord som innehåller eller liknar hypnos: försätta i hypnos, hypnotisera, hypnotiskt påverkande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hypnos synonymt med både trance och trans, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)