Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till laber

Här nedanför hittar du samtliga fem synonymer till laber fördelade på tre ordgrupper.


Vad betyder laber

Sett till sina synonymer betyder laber ungefär om svag vind eller ganska svag vind, men är även synonymt med exempelvis "mild" och "moj". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till laber. Vår databas innehåller även två böjningar av laber.


Böjningar av laber

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet laber.


Närmeord till laber

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar laber.


Mer information om laber

Andra sätt att lära sig mer kring vad laber betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för laber samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av laber för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till laber, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om laber

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för laber i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är laber synonymt med både om svag vind och ganska svag vind, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.