Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kritik

 

Synonymer till kritik

Engelsk översättning av kritik

  • critique

Sökvolym på internet för kritik

Sökvolymen för kritik är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kritik

Vi har totalt tio synonymer till kritik, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för kritik, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad kritik betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till kritik. Exempelvis kan man söka efter andra ord för kritik samt även hur man stavar till kritik. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av kritik eller en mer djupgående förklaring av kritik egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till kritik är att leta efter antonymer till kritik, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om kritik

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för kritik i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till kritik

Ord som innehåller eller liknar kritik: ännu okritiserad, elak kritiker, feminismkritiker, kritik och beröm, kritik utan eget rent samvete, kritiker, kritisera, kritisera grovt, kritisera hårt, kritisera någon


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kritik synonymt med både ris och komplimang, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)