Synonymerna.se logotyp

Synonymer till konto

 

Synonymer till konto

Engelsk översättning av konto

  • account

Sökvolym på internet för konto

Sökvolymen för konto är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om konto

Vi har totalt fem synonymer till konto, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för konto, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad konto betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till konto. Exempelvis kan man söka efter andra ord för konto samt även hur man stavar till konto. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av konto eller en mer djupgående förklaring av konto egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till konto är att leta efter antonymer till konto, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om konto

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för konto i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till konto

Ord som innehåller eller liknar konto: änskönt, användarkonto, användarkonto, bankkonto, biljettkontrollant, bla för andekontakt, diskonto, efterkontroll, elkontakt, fjärrkontroll, fjärrkontrollen, för stort kontouttag, förlora kontrollen, ha det skönt, ha full kontroll, ha fullständig kontroll, ha kontroll över, ha kontrollen, hälsokontroll, inkontinens


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är konto synonymt med både bankkonto och skuldräkning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)